Naptár

április 2016
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  <
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Friss topikok

Egyéb e-book

2010.04.06. 08:26 | nikolic |

Címkék: kutyapszichológia

Earl Mindell - Gyógyfüvek bibliája

      Kitűnő útmutató a gyógynövényeken alapuló új és hagyományos gyógymódokhoz, valamint annak megértéséhez, hogyan javíthatják ezek munkaképességünket, alvásunkat, közérzetünket és általában az egészségünket. (1999)

 

 

KATT IDE A LETÖLTÉSHEZ

(méret: 53 mb)

 

 

 

 

 

 

Stephenie Meyer - Alkonyat

Szerző: Stephenie Meyer
Eredeti cím: Twilight 1-4.
Magyar cím: Alkonyat

Tartalma:
Twilight 1 - Alkonyat (Twilight)
Twilight 2 - Új Hold (New moon)
Twilight 3 - Napfogyatkozás (Eclipse)
Twilight 4 - Hajnali Hasadás (Breaking dawn)

Leírás

Alkonyat

Forks fölött mindig felhős az ég. Bella Swan, az érzékeny, zárkózott lány afféle önkéntes száműzetésre ítéli magát, amikor ide költözik apjához. Bella alapjáraton is mágnesként vonzza a bajt, ezúttal azonban nem csak a mindennapi csetlések-botlások fenyegetik. Hanem ő... ő, akinek aranyszín szeme van, titokzatos, szeszélyes, kiszámíthatatlan, félelmet kelt? és biztonságot sugárzó. ?, akit Edwardnak hívnak, mint valami ódivatú regény hősét. Ő, aki megmenti az életét. Ő, aki mégis a legnagyobb veszélyt jelenti Bella számára.

Az indián rezervátumban furcsa, félelmetes mesék keringenek. És egy nap a legenda megelevenedik... A szerzőről: Stephenie Meyernek már nálunk is kultusza van, noha ez az első magyarul megjelenő könyve. Alkonyat (Twilight) című regényével üstökösként robbant be az amerikai irodalmi elitbe úgy, hogy közben tinédzserek és felnőttek millióit hódította meg. Twilight - A földkerekségen mostantól az Alkonyat a szerelem napszaka!

KATT IDE A LETÖLTÉSHEZ

 

Jan Fennel - Kutyapszichológia

 

Aki szerti a kutyákat, és társként tekint rájuk, annak igazán hasznos könyvet tudokk ajánlani ezzel a művel. A kutyáink nevelése nem mindig megfelelő módon történik, ehhez kapunk segítséget az írőnő történetein keresztül.


Jan Fennel gyermekkorában lett a kutyák odaadó híve. Irántuk érzett szeretete egyre erősödött, miközben maga is neves kutyatenyésztővé vált, díjak sokaságát, közte a hírneves Cruft trófeát nyerte el állataival. Az utóbbi években a problémás viselkedésű kutyák számára kifejlesztett nevelési programjával szerzett magának széles rajongótábort. Módszerét számos televiziós műsorban, valamint a BBC adásaiban is népszerűsítette. Jan élettársával, Glen millerrel, valamint versenygyőztes angol springer spánieljeivel él vidéki otthonában, az angliai Észak-Lincolnshire-ben.

Könyve egyszerre gondolatébresztő és sokszor megindító olvasmány. Elmeséli azt a tragikus halálesetet, amely arra késztette, hogy megváltoztassa hagyományos alapokon nyugvó viszonyát a kutyákhoz. Leírja, hogyan fejlesztette ki a megszokott fegyelmezési eljárásoknál sokkalta könyörületesebb módszerét a kutyák nevelésében.

A könyv legnagyobb erénye az, hogy könnyen követhető útmutatóként segíti az olvasót Jan technikájának elsajátításában. Beláthatjuk, hogy az általa javasoltak hatékonyságával csak az egyszerűségük vetekedhet.

 

 KATT IDE A LETÖLTÉSHEZ

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu